Centar Lenima

BICOM

Do zdravlja pravilnom ishranom, redovnom detoksikacijom organizma i redukcijom stresa.

Usluge cenovnik

Šta je BICOM biorezonantna metoda?

Biorezonantna medicina je posebna grana kvantne medicine, koja se zasniva na najnovijim dostignućima biofizike i fenomenu biorezonance. Svaka naša ćelija, organ ili deo tela emituju svoje specifične frekvencije. Uz pomoć BICOM optima plus aparata te frekvencije se registruju, zatim se bolesne odstranjuju, a telu vraćaju zdrave. Na taj način se pomaže da organizam povrati svoju energetsku ravnotežu, što u najvećem broju slučajeva dovodi do smanjenja tegoba i unapređenja zdravlja.

Šta može da se otkrije testiranjem?

Testiranjem se može saznati da li postoji intolerancija (nepodnošenje) neke vrste hrane, da li su prisutne energetske blokade u telu, da li su neki organi oslabljeni, i da li određene supstance, kao što su virusi, bakterije, gljivice, toksini, polen, teški metali, deterdženti i druge materije, opterećuju organizam i tako ometaju njegovo normalno funkcionisanje. Na taj način se brzo i jednostavno mogu otkriti često prikriveni uzroci zdravstvenih problema.

Kako izgleda pregled?

Nakon upoznavanja i razgovora o Vašim zdravstvenim tegobama, u veoma prijatnoj i opuštajućoj atmosferi, pomoću elektroda koje su u dodiru sa Vašim rukama, vrši se testiranje.

Šta sledi nakon testiranja?

Testiranjem se otkrivaju faktori koji opterećuju i slabe Vaš organizam. Prema rezultatima testa izrađuje se individualni plan tretmana, kojima se uklanjaju ta opterećenja, i daje se savet o ishrani i drugim pratećim postupcima.

Kako izgleda tretman?

Već prilikom Vašeg prvog dolaska započinje se sa biorezonantnim tretmanom. Tokom tretmana BICOM aparatom, elektrode se postavljaju na određene delove tela. Dok udobno sedite ili ležite, možete slušati muziku, čitati i  odmarati se u prelepom i umirujućem ambijentu hotela. Tretmani su potpuno bezbolni i veoma prijatni. Izuzetna prednost ove metode je to što od svakog pojedinačnog tretmana imate zdravstveni benefit.

Šta nakon tretmana?

Odmah nakon tretmana možete osetiti blagu pospanost, osećaj toplote ili hladnoće. Ne brinite, to su samo pozitivne reakcije organizma i nestaće nakon kratkog vremena. Obzirom da se tokom tretmana oslobađa puno toksina (štetnih materija), potrebno je da pijete što više vode, da bi se oni izbacili iz organizma. Poželjno je da dnevno uzimate 1,5-2 l slabo mineralne vode. Takođe, ne biste trebali da konzumirate alkohol 6 h pre i nakon tretmana. Broj tretmana zavisi od Vašeg zdravstvenog stanja i tegoba koje imate. Ponekad, samo nekoliko tretmana daje konačni efekat poboljšanja, dok u nekim slučajevima tretmani moraju biti ponavljani duže vreme.

Šta je BICOM čip i čemu služi?

Kod Bicom biorezonantne metode postoji mogućnost da se sve frekvencije koje primate tokom tretmana prenesu (memorišu) na BICOM čip. Potom se BICOM čip zalepi na određeni deo tela, obično na stomak, ali se po potrebi može staviti i na drugi deo tela, kao što je to mesto bola ili povrede. Na taj način se produžava dejstvo biorezonantnog tretmana. Bilo gde na telu da se zalepi, on vrši svoju funkciju, i telo sve vreme prima informacije memorisane na njemu. Nije potrebno da skidate čip tokom kupanja, mada po želji u određenim situacijama možete to učiniti, nakon čega ga ponovo zalepite. To neće uticati na dejstvo čipa, ali se preporučuje da ga nosite što više.

I još nešto o BICOM biorezonantnoj metodi…

  • prednost ove metode je što se na prirodan način postiže smanjenje tegoba i poboljšanje kvaliteta života
  • reč je o potpuno bezbednoj metodi, koja nema neželjena dejstva na organizam, o čemu svedoči i činjenica da je BICOM optima aparat registrovan od strane Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije, a kvantna medicina, kojoj pripada i ova metoda, zakonom priznata u našoj zemlji
  • BICOM biorezonantna metoda je holistička metoda, što znači da se ne bavi  pojedinačnim tegobama, organima i bolestima, već čoveka posmatra kao celinu, vodeći računa o njegovom fizičkom, ali i mentalnom i emotivnom stanju
  • biorezonantna medicina je komplementarna medicina, što znači da ne isključuje ostale metode lečenja, već se sa njima može kombinovati, i na taj način se mogu brže i efikasnije postići željeni rezultati
  • tretmani su bezbolni i veoma prijatni 
  • od svakog pojedinačnog tretmana imate benefit
  • tretmani su u potpunosti indivudalno prilagođeni Vašim potrebama